METEO Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

  • Temperaturile vor fi, în general, mai mari decât cele normale pentru următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei meteo.
  • În prima săptămână vor fi ploi multe, apoi va ploua mai puţin decât în mod obişnuit.
2454 afișări
Imaginea articolului METEO Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

METEO Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni: temperaturi mai mari decât cele normale perioadei

  • Săptămâna 12 – 19 octombrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea estică a ţării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.

  • Săptămâna 19 – 26 octombrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai
ales în zonele montane.

  • Săptămâna 26 octombrie - 2 noiembrie

Temperatura medie a aerului se va situa uşor peste cea specifică pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general
deficitar, în cea mai mare parte a ţării.

  • Săptămâna 2 – 9 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici