METEO Prognoză specială Bucuresti: Temperaturi minime de 14 grade, ploi şi vânt

  • Meteorologii au actualizat joi prognoza specială emisă pentru Bucureşti, avertizând că până sâmbătă vor fi perioade cu ploi şi vânt.
  • Temperaturile vor oscila între 14 şi 24 de grade Celsius.
640 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoză specială Bucuresti: Temperaturi minime de 14 grade, ploi şi vânt
  • Joi ora 12.00 - vineri ora 9.00

Vremea va fi instabilă şi se va răcori. Cerul va avea înnorări şi temporar mai ales spre seară şi în cursul nopţii vor fi averse şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi 5...8 l/mp şi, posibil peste 10...12 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

  • Vineri ora 9.00 - sâmbătă ora 10.00

Vremea se va menţine instabilă şi răcoroasă. Cerul va avea înnorări şi, temporar, vor fi averse şi descărcări electrice
mai ales în cursul zilei, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 15...25
l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici