METEO. Vremea în Capitală: De la caniculă la ploi torenţiale. ANM anunţă prognoza meteo pentru Bucureşti

4306 afișări
Imaginea articolului METEO. Vremea în Capitală: De la caniculă la ploi torenţiale. ANM anunţă prognoza meteo pentru Bucureşti

Mediafax FOTO

METEO. Vremea în Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială pentu Bucureşti, valabilă de joi pânâ sâmbătă, la ora 2.00. Vremea va fi caniculară, cu temperaturi de până la 38 de grade Celsius. Vineri după-amiaza e posibil să apară ploi torenţiale şi vijelii.

„În intervalul menţionat, valorile de temperatură vor continua să caracterizeze o vreme călduroasă, caniculară în dupăamiezile zilelor de joi (30 iulie) şi vineri (31 iulie), când disconfortul termic va fi accentuat, astfel încât indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Joi (30 iulie) temperatura maximă va fie 37...38 de grade, iar vineri (31 iulie), în jurul a 35 de grade”, conform ANM.

VEZI AICIMETEO. Vremea în următoarele patru săptămâni. Când va ploua în exces şi când vor fi temperaturi ridicate

Cerul va deveni variabil şi din a doua parte a zilei de vineri va fi în creştere probabilitatea pentru intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi averse.

„În cursul nopţilor, temperatura aerului nu va coborî sub 20 de grade (nopţi tropicale)”, potrivit sursei citate.

METEO. Vremea în România

VEZI AICIMETEO Vreme caniculară. ANM a emis un Cod galben pentru jumătate de ţară

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici