ULTIMA ORĂ Prognoza METEO Bucureşti. Temperaturi oscilante şi furtuni în Capitală

  • Meteorologii au emis prognoza specială pentru Capitală.
  • ANM: În Bucureşti vremea va fi urâtă, cu furtuni.
  • Informarea meteo este valabilă de marţi după-amiază până joi seara.
  • Temperaturile oscilează între 14 şi 23 de grade.
26157 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Prognoza METEO Bucureşti. Temperaturi oscilante şi furtuni în Capitală

Prognoza METEO Bucureşti. Vin furtunile în Capitală

METEO Bucureşti - Vremea în Capitală

În intervalul marţi ora 15.00 - miercuri ora 11.00, cerul va avea înnorări şi vor fi perioade cu averse însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. În primele ore temperatura aerului va fi cuprinsă, în general, între 23 şi 25 de grade, apoi va scădea iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Începând de miercuri ora 11.00 până joi la ora 8.00, vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea vor fi perioade cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

Joi, până la ora 20.00, vremea se va menţine instabilă şi se va răcori. Cerul va avea înnorări şi temporar vor fi intervale cu averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, posibil cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

Alertă METEO ANM 25 mai

Citeşte aici cum va fi vremea în România: 29 de judeţe. sub Cod galben de ploi puternice şi vijelii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici