Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se încălzeşte în fiecare zi, iar vineri o să fie 21 de grade

Meteorologiine spun că temperaturile maxime cresc în fiecare zi şi că soarele este din ce în ce mai prezent. Ploi sunt aşteptate mâine în sud-estul ţării. Dacă mâine vor fi între 8 şi 17 grade, vineri mercurul din termometre urcă până la 21 de grade Celsius.

90 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se încălzeşte în fiecare zi, iar vineri o să fie 21 de grade

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se încălzeşte în fiecare zi, iar vineri o să fie 21 de grade

La noapte pe suprafeţe mici din est, sud-est şi de la munte va ploua slab, iar spre dimineaţă sunt posibile fulguieli sau lapoviţă. Vântul va sulfa cu putere pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 şi 5 grade. Prin centru şi pe arii restrânse în restul ţării se va produce brumă, iar izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Mâine meteorologii ne spun că avem parte de vreme caldă, mai ales în regiunile intracarpatice.  Peste zi în jumătatea de sud-est a ţării e posibil să plouă slab, iar în zona montană aferentă sunt aşteptate precipitaţii mixte. Vântul se intensifică pe culmile Meridionalilor şi Carpaţilor de Curbură, dar şi pe arii restrânse şi în sud-est. În aceste condiţii maximele vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade, minimele între -3 şi 7 grade, mai scăzute în depresiuni. Tot dimineaţa şi noaptea se va produce brumă, iar izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Joi vreme şi mai caldă, cu şi mai mult soare. Norii se strâng doar din când în când în regiunile nordice şi nord-estice şi pe la munte, iar noaptea şi prin cele estice şi sud-estice, unde sunt posibile ploi slabe. Vântul se intensifică în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, iar minimele între 0 şi 9 grade. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Vineri se face şi mai cald, astfel că meteorologii vorbesc despre maxime cuprinse între 14 şi 21 de grade. Norii sunt mai mulţi prin nord, centru şi est, dar ploile sunt posibile doar după lăsarea serii. La munte, în special la altitudini mari spre dimineaţă sunt aşteptate şi ninsori şi precipitaţii mixte. Minimele sunt cuprinse între 1 şi 10 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici