Prognoza METEO actualizată. Temperaturi scăzute în România, în toiul primăverii. Avertizare ANM de vreme rea

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM): avertizare de vreme rea valabilă în toată ţara.
  • Temperaturile scad şi vor fi intensificări ale vântului. La munte sunt anunţate ninsori şi lapoviţă.
  • În Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece, cu condiţii de ploaie de scurtă durată.
  • Informarea de vreme rea emisă de ANM este valabilă până vineri, la ora 10:00.
5710 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO actualizată. Temperaturi scăzute în România, în toiul primăverii. Avertizare ANM de vreme rea

Prognoza METEO România

METEO. Vremea în România joi, 15 aprilie

Până vineri, la ora 10:00, în toată ţara vor fi precipitaţii moderate cantitativ - local 15 - 25 l/mp şi izolat, îndeosebi în nord-vest şi centru, 30 - 40 l/mp.

În Transilvania şi în Maramureş vor fi ploi, dar şi perioade cu lapoviţă şi ninsoare (cu precădere în noaptea de joi spre vineri) pe alocuri şi temporar cu depunere de strat de zăpadă. Trecător, precipitaţii mixte se vor semnala şi în zonele deluroase din restul teritoriului.

La munte, treptat, vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă local consistent şi în special la altitudini de peste 1500 de metri în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, unde rafalele vor depăşi 70 - 80 km/h şi va fi viscol.

În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45 - 55 km/h, îndeosebi în sud şi sud-est, cu până la 60 - 65 km/h în Oltenia, amplificând senzaţia de rece.

Valorile termice diurne înregistrate joi vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie.

CITEŞTE AICI: Vremea în România. Prognoza METEO pentru Paştele Ortodox şi 1 mai

METEO. Vremea în Bucureşti joi, 15 aprilie

Până vineri, în Bucureşti, vremea va deveni deosebit de rece. Joi se vor înregistra valori termice maxime de 11-13 grade. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, cu rafale de 40-45 km/h. Temperaturile minime vor fi de 3-4 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici