Prognoza meteo. Unde o să ningă cel mai mult şi cât de frig o să fie

  • Vreme rece şi ninsori în toată ţara până miercuri.
  • Ai parte de ninsori, viscol şi polei în toată ţara
  • Maximele nu trec de 9 iar, iar vântul puternic scade temperatura resimţită
17911 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Unde o să ningă cel mai mult şi cât de frig o să fie

Prognoza meteo. Unde o să ningă cel mai mult şi cât de frig o să fie

Prognoza pentru ţară

La noapte să ştii că ninsorile cuprind cam toată ţara şi stratul de zăpadă o să fie consistent la munte şi în sudul ţării. Plouă doar prin Dobrogea. Vântul o să sufle cu putere peste tot, 40...55 km/h, iar pe creste va atinge la 60...70 km/h. Minimele vor fi cuprinse între -6 şi -4 grade.

Mâine o să fie frig în toată ţara, iar în sud şi la munte stratul de zăpadă o să mai câştige câţiva cm. În Dobrogea o să plouă, iar în estul Munteniei o să fie lapoviţă. Dacă ieşi cu maşina ai grija pentru că o să fie polei. Vântul o să sufle tare în toată ţara, aşadar o să ai parte şi de viscol. În condiţiile astea maximele vor fi cuprinse între -2 grade în estul Transilvanie şi 6 pe litoral.

Marţi tot vreme de iarnă cu temperaturi modeste şi ninsori în toată ţara. Mai mulţi fulgi o să fie prin sud, sud-vest şi la munte, iar în Dobrogea o să fie lapoviţă. În Oltenia şi în zona montană aferentă continuă să se dune zăpadă. Ai mare grijă dacă ieşi din casă pentru că vizibilitatea o să fie redusă şi o să ai aprte şi de polei sau gheţuş. Vântul nu slăbeşte în intensitate nici miercuri, iar maximele pornesc de la -6 grade şi se opresc la 4 grade.

Miercuri ninsorile se cam opresc şi vremea dă semne că se îndreaptă. Doar prin vest, sud-vest şi centru mai ai parte de o zi de iarnă. În restul ţării precipitaţiile se opresc, dar nu te aştepta să vezi soarele încă. Vântul rămâne puternic şi miercuri, iar maximele pornesc de la -1 grad şi se opresc

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de ploaie şi de ninsoare spre dimineaţă, vânt puternic şi în jur de 1 grad. Mâine ai parte de o zi veritabilă de iarnă. Începi ziua cu lapoviţă şi o închei cu ninsori. Vântul o să sufle tare, aşa că cele 3 grade de peste zi o să-ţi pară mult mai puţine.

Marţi continuă să ningă aşa că sigur o să vrei să stai în casă. O să fie cel mult 2 grade, dar vântul puternic o să mai scadă din temperatura pe care o simţi. Stratul de zăpadă ajunge chiar la 14 cm, pentru că o să fie viscol.

Miercuri vremea revine la sentimente mai bune, dar tot frig o să fie. Măcar ninsorile se mai opresc şi vântul se mai domoleşte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici