Video Prognoza meteo. Vreme ca de vară până vineri, de sâmbătă temperaturile scad uşor

  • Vremea rămâne caldă şi frumoasă, iar maximele urcă până la 24-25 de grade
  • Vineri, vreme ca de vară în sudul ţării, 25 de grade Celsius
  • Sâmbătă vremea se răceşte uşor, dar temperaturile devin normale pentru data din calendar: 11-20 de grade
537 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte liniştită, cu minime cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 9...10 grade în dealurile vestice. Pe arii restrânse, în depresiuni, în zonele deluroase şi izolat în rest, se va forma brumă.

Vremea devine din ce în ce mai caldă şi mai frumoasă! Astfel, mâine, maximele vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, iar minimele pornesc de la -4 grade şi se orpesc la 10 grade. În a doua parte a nopţii în nordul şi nord-estul ţării e posibil să plouă slab. Vântul prinde putere noaptea, pe crestele montane şi în nord-estul ţării.

Vineri se răceşte uşor în nord, centru şi nord-est, dar răcirea înseamnă de fapt temperaturi normale pentru data din calendar. Astfel maximele pornesc de la 15 grade şi se opresc la 25 de grade, ca într-o zi de vară. În nord, est şi centru va ploua slab, iar în rest soarele o să strălucească în voie. Peste zi vântul prinde putere în zona de munte şi în est, iar noaptea şi prin sud-est.

Weekendul începe soare, dar maximele scad uşor faţă de zilele trecute. O să fie între 11 şi 20 de grade, norii nu prea apar, iar vântul suflă cu putere mai ales la munte.

 

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de vânt slab şi cam 4 grade, la noapte. Mâine, soare cât cuprinde, vânt domol şi tot cam 24 de grade. Vineri o să fie şi mai cald: în jur de 25 de grade, dar încearcă să te bucuri de vremea frumoasă, doar de pe balcon. Sâmbătă vremea te ajută să rămâi în casă. Nu o să fie la fel de cald şi mai apar doi, trei nori. La amiază o să fie cel mult 19 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici