Prognoza meteo. Vremea se încălzeşte săptămâna viitoare. Temperaturile ajung la 27 de grade. Zonele unde va ploua cu tunete şi fulgere

  • Mâine, ploi slabe doar prin Dobrogea si pe la munte
  • De marţi temperaturile cresc, dar şi norii se înmulţesc
  • Miercuri, zi de vară: 27 de grade, averse şi vijelii
7816 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Vremea se încălzeşte săptămâna viitoare. Temperaturile ajung la 27 de grade. Zonele unde va ploua cu tunete şi fulgere

Prognoza meteo pentru ţară

La noapte o să plouă slab prin sud şi est, iar spre dimineaţă, mai ales în centru, o să fie brumă. Minimele vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral.

Mâine ai parte de soare, dar şi de ceva ploi. Peste zi câţiva stropi de ploie vin pe la munte şi în Dobrogea, iar noaptea şi prin vestul ţării.
Vântul rămâne puternic doar la munte. Maximele pornesc de la 14 şi se opresc la 23 de grade .

Marţi o să fie cald şi plăcut în aproape toată ţara. Norii se înmulţesc după-amiaza şi noaptea, când o să ai parte de averse cu tunete, fulgere şi vânt, în vest şi nord-vest, şi apoi în sud-vest. O să fie între 16 şi 25 de grade.

Miercuri continuă să fie cald, chiar foarte cald în sud şi est, unde ai parte de o zi de vară în toată regula: temperaturi ridicate, averse, tunete, fulgere şi vânt. Nu scapi de averse nici în restul ţării, dar nu o să fie la fel de cald. Maximele pornesc de la 14 grade pe litoral şi se opresc la 27 de grade în sud şi est.

Prognoza meteo pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte cu 5 grade la periferie şi 9 grade în centru, cu ceva nori şi vânt liniştit.

Mâine soarele se vede printre nori, astfel că la amiază o să fie în jur de 22 de grade.

Marţi ai parte de soare, vânt care o să adie uşor şi în jur de 25 de grade. Miercuri tot vreme frumoasă şi caldă. Spre seară şi noaptea norii se înmulţesc, aşa că aşteaptă-te la averse cu tunete, fulgere şi vânt. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici