Se pregăteşte un eveniment de importanţă mondială: COP26, ultima şansă pentru planetă

  • Conferinţa climatică de la Glasgow, de luna viitoare, are pe agendă multe obiective îndrăzneţe.
  • În Scoţia, se anunţă negocieri dure, ţările urmând să discute cu cărţile pe faţă despre climă şi despre emisii.
1615 afișări
Imaginea articolului Se pregăteşte un eveniment de importanţă mondială: COP26, ultima şansă pentru planetă

Se pregăteşte un eveniment de importanţă mondială: COP26, ultima şansă pentru planetă

La Glasgow se anunţă o întâlnire care va influenţa lumea în deceniile următoare.

Pe 12 noiembrie, vom şti dacă adunarea COP26, cea mai importantă conferinţă climatică, descrisă ca fiind „ultima mare şansă a planetei”, a fost un succes sau un eşec.

În puţin peste două săptămâni, vom afla dacă naţiunile îşi vor putea asuma responsabilitatea pentru găsirea unui acord care, nici mai mult, nici mai puţin, spun specialiştii, poate salva omenirea de încălzirea globală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici