Vine vara, cu soare, dar şi cu ploi. Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

  • Meteorologii anunţă cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni.
  • Temperaturile vor fi sub cele normale în prima săptămână, apoi se va încălzi.
  • Vor fi şi precipitaţii în perioada 17 - 24 mai, apoi va ploua puţin.
688 afișări
Imaginea articolului Vine vara, cu soare, dar şi cu ploi. Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

Vine vara, cu soare, dar şi cu ploi. Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

Meteorologii au emis, vineri, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

METEO - Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

Valorile termice vor fi în general mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile intracarpatice, unde abaterea termică negativă va fi mai pronunţată. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice şi în zonele montane aferente, precum şi în extremitatea de est a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil uşor deficitar în sud-vest.

METEO - Săptămâna 24.05.2021 – 31.05.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în regiunile centrale, montane, sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

METEO - Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile vestice, nord-vestice şi local în zonele montane, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

METEO - Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare, în cea mai mare parte a ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici