Vremea în Bucureşti. Prognoză METEO specială: Temperaturile scad cu 14 grade Celsius în câteva ore

  • Meteorologii anunţă pentru Bucureşti vreme deosebit de caldă vineri.
  • Sâmbătă, însă, va fi lapoviţă şi ninsoare în Capitală.
  • ANM: Temperaturile scad de la 18 grade la 4.
2432 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti. Prognoză METEO specială: Temperaturile scad cu 14 grade Celsius în câteva ore

Pentru intervalul vineri ora 14:00 - sâmbătă la ora 8.00, meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă în orele amiezii, când se vor înregistra 17...18 grade.

Cerul, mai mult senin în mare parte a intervalului, se va înnora treptat spre sfârşitul acestuia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări după-amiaza şi seara, cu viteze la rafală de până la 45 km/h. Temperatura minimă va fi de 1...3 grade.

Sâmbătă între orele 8.00 - 16.00, vremea va fi închisă, iar în prima parte a zilei temporar se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ploaie, cu tendinţă de transformare în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, (viteze la rafală de până la 45 km/h). Temperatura maximă, în scădere semnificativă faţă de ziua anterioară, va fi de 4...5 grade.

CITEŞTE AICI: Alertă METEO. Vremea se răceşte brusc, la final de săptămână. ANM: Cod galben de vânt puternic în 16 judeţe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici