Vremea în Capitală. Prognoză meteo Bucureşti, 30 septembrie. Temperaturile scad până la 10 grade Celsius

  • Agenţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o prognoză specială pentru Bucureşti
  • Vremea se va răci şi se vor înregistra temperaturi minime de 10 grade.
1514 afișări
Imaginea articolului Vremea în Capitală. Prognoză meteo Bucureşti, 30 septembrie. Temperaturile scad până la 10 grade Celsius

Pentru intervalul miercuri ora 10.00 - joi ora 10.00, ANM anunţă în Bucureşti cer temporar noros, iar noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua, când la rafală se vor atinge viteze în general de 35...45 km/h.

Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

De joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vremea se va răci. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificări (viteze la rafală în general de 35...45 km/h). Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va sufla cel mult moderat (viteze de până la 20...25 km/h).

Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 10...11 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici