Vremea în luna decembrie. Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit

  • Vremea se încălzeşte în următoarea perioadă, în unele zone.
  • Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit.
  • La sfârţitul anului, valorile termice se apropie de normalul perioadei.
  • Precipitaţii excedentare se anunţă în prima săptămână de prognoză şi în săptămâna 12 – 19 decembrie.
1524 afișări
Imaginea articolului Vremea în luna decembrie. Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit

Săptămâna 28 noiembrie - 5 decembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice şi sudestice, dar şi deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 5 – 12 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nord-estice, dar şi mai ridicate în vest, nord-vest şi centru, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 12 – 19 decembrie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice şi local în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluvioemtric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Săptămâna 19 - 26 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici