Acces în biserici de Crăciun. Guvern: Slujbele de Crăciun se pot desfăşura în interiorul şi în exteriorul bisericilor

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anunţă că slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Tănase a mai spus că autorităţile caută soluţii pentru respectarea măsurilor anti-Covid.

2464 afișări
Imaginea articolului Acces în biserici de Crăciun. Guvern: Slujbele de Crăciun se pot desfăşura în interiorul şi în exteriorul bisericilor

Acces de Crăciun în Biserici. Guvern: Slujbele de Crăciun se pot desfăşura în interiorul şi în exteriorul bisericilor

Secretarul general al Guvernului a scris un mesaj pe Facebook prin care anunţă că slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Condiţia este ca autorităţile şi reprezentanţii Bisericii să găsească soluţii pentru respectarea regulilor impuse de epidemie.

„Am vorbit săptămâna aceasta cu reprezentanţii Secretariatului de Stat pentru Culte şi cu cei ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Identificăm împreună soluţii prin care Crăciunul să poată fi sărbătorit creştineşte la biserică. Reprezentanţii cultelor religioase susţin şi ei că trebuie să se respecte toate măsurile de combatere a pandemiei, deoarece suntem cu toţii conştienţi de nevoia de a proteja sănătatea românilor. Astfel, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor. Doamne ajută”, este mesajul postat pe Facebook de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici