Acuzaţii la adresa lui Cîţu. Moşteanu: „Foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres”

  • „De acolo, de la Guvern, Florin Cîţu foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres”, declară liderul deputaţilor USR PUS, Ionuţ Moşteanu.
  • „Nu credeam că o să auzim aşa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid care părea revoluţionar”, a mai spus acesta.
370 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii la adresa lui Cîţu. Moşteanu: „Foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres”

Noi acuzaţii la adresa lui Cîţu. Moşteanu: „Foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres”

„Am auzit zilele trecute în spaţiul public acea sintagmă <cât vrei să o închidem acum?>, spusă de Florin Cîţu unui preşedinte de filială. Asta dovedeşte din nou cât de periculos este Florin Cîţu cu fiecare zi pe care o petrece cu mâna şi cu pixul în banii românilor. De acolo, de la Guvern, foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres. Nu credeam că o să auzim aşa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid, un lider care acum câteva luni părea revoluţionar”, spune Ionuţ Moşteanu.

El spune că respectiva sintagmă face aluzie la „mufarea la banii publici”.

Moşteanu a spus că întoarcerea USR PLUS la guvernare cu Florin Cîţu este exclusă.

„O colaborare instituţională va fi necesară în momentul în care refacem coaliţia. Omul cel mai important într-o viitoare colaborare este noul premier”, menţionează Moşteanu, întrebat care ar fi relaţia USR cu Florin Cîţu, dacă va devenit preşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici