Adomniţei: Nu există nicio presiune din teritoriu asupra lui Crin Antonescu să rămânem la guvernare

Vicepreşedintele PNL Cristian Adomniţei susţine că nu există nicio presiune din teritoriu asupra lui Crin Antonescu privind rămânerea PNL la guvernare, adăugând că nu ştie dacă USL va mai rezista.

296 afișări
Imaginea articolului Adomniţei: Nu există nicio presiune din teritoriu asupra lui Crin Antonescu să rămânem la guvernare

Cristian Adomniţei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Cristian Adomniţei, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, a declarat, duminică, în cadrul conferinţei municipale a PNL Iaşi, în faţa câtorva sute de membri liberali, că nu există presiuni din teritoriu asupra liderului PNL, Crin Antonescu, pentru menţinerea liberalilor la guvernare.

"Dacă oameni din PSD cred că există o presiune a teritoriului asupra lui Crin Antonescu să rămânem la guvernare, atunci o spun clar: «Nu există»", a spus Adomniţei, el fiind aplaudat de cei prezenţi în sală.

Cristian Adomniţei a mai afirmat că aude des în ultimele zile formula «Câinele nu pleacă de la măcelărie», el îndemnându-şi colegii de partid să răspundă tot printr-o întrebare, respectiv: «Care măcelărie?».

"Banii sunt puţini, oamenii care ne-au ales au aşteptări mari şi nu ai voie să eşuezi. Repet, nu există presiune pe Crin Antonescu să stăm cu orice preţ la guvernare, indiferent ce vor aliaţii noştri", a spus Adomniţei.

Vicepreşedintele liberal a mai afirmat că PNL este cel care decide dacă este cazul să schimbe un ministru sau mai mulţi şi că nimeni nu are dreptul să se amestece în această chestiune.

"Dacă cineva denunţă dreptul PNL de a decide, atunci este rea-credinţă şi un semn că are altă agendă", a spus Adomniţei.

Cristian Adomniţei, care este şi liderul interimar al filialei judeţene PNL Iaşi, a părăsit lucrările conferinţei municipale, motivând că trebuie să meargă la Bucureşti la o întâlnire a liberalilor.

Întrebat la ieşirea din sală de către jurnalişti dacă USL va rezista, Adomniţei a răspuns: "PNL Iaşi şi-a asumat nişte promisiuni, precum autostrada Moldova-Ardeal sau spitalul regional. Nu ştiu dacă USL rezistă. Însă dacă rămânem la guvernare n-o facem doar că ar exista nişte avantaje".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici