Adrian Năstase îl atacă pe preşedinte: Cât tupeu la Băsescu! Să se dea îngrijorat pentru Timoşenko, când a făcut acelaşi lucru

Fostul premier Adrian Năstase susţine, într-o postare pe blog, referitoare la primirea de către preşedintele Băsescu a fiicei Iuliei Timoşenko, că acesta ar da dovadă de "tupeu": "Să te dai îngrijorat pentru soarta unui premier aflat în închisoare, când tu însuţi ai făcut acelaşi lucru".

355 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase îl atacă pe preşedinte: Cât tupeu la Băsescu! Să se dea îngrijorat pentru Timoşenko, când a făcut acelaşi lucru

Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Miercuri, Traian Băsescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revoluţie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnată la închisoare pentru raţiuni politice. «Joi, tot la Cotroceni, Traian Băsescu urmează să-l primească pe fiul fostului premier al României, AAdrian Năstase- condamnat la închisoare, de asemenea pentru raţiuni politice.». Lăsând gluma la o parte, (dacă se poate glumi cu aşa ceva ) – cât tupeu poate să aibă omul ăsta! Să te dai îngrijorat pentru soarta unui premier aflat în închisoare, când tu însuţi ai făcut acelaşi lucru, hărţuind timp de 8 ani un adversar politic şi determinând condamnarea, fară probe, a acestuia!", scrie Năstase pe blogul personal.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei şi actual lider al opoziţiei ucrainene.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul discuţiei, preşedintele Băsescu a ţinut să exprime simpatia sa pentru Iulia Timoşenko şi şi-a manifestat interesul privind dezvoltările politice şi democratice din Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici