Adrian Năstase, reales preşedinte al Consiliului Naţional al PSD

Adrian Năstase a fost reales, joi seară, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, obţinând 407 voturi, în timp ce contracandidatul său, Gheorghe Nechita, a obţinut 219 voturi, potrivit rezultatelor oficiale.

26 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase, reales preşedinte al Consiliului Naţional al PSD

Adrian Năstase, reales preşedinte al Consiliului Naţional al PSD (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Năstase a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, calitate în care va coordona cele 31 de departamente aprobate, joi dimineaţă, de Comitetul Executiv Naţional.

Au votat 631 de delegaţi, cinci buletine fiind declarate nule.

Delegaţii la Consiliul Naţional l-au votat, pe de altă parte, pe Aristide Roibu în funcţia de trezorier al partidului, acesta neavând contracandidat. Roibu a obţinut 591 voturi favorabile şi 9 împotrivă.

Anterior, surse din partid declaraseră, pentru MEDIAFAX, că Adrian Năstase a obţinut 408 voturi în cursa pentru şefia Consiliului Naţional al PSD, în timp ce Gheorghe Nichita a primit 219 voturi, după încheierea numărătorii.

Deputatul Adrian Năstase, candidat la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD, a propus, joi, în faţa delegaţilor, transformarea uneia din reuniunile CN într-o Convenţie anuală care să dezbată ideologia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici