Adrian Năstase s-a transferat de la PSD Bucureşti la PSD Prahova

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a devenit membru al PSD Prahova, el declarând, sâmbătă, la Ploieşti, că a renunţat la calitatea de membru în organizaţia Bucureşti Sector 1 pe motiv că se înţelege mai bine "în plan politic şi personal" cu social-democraţii din Prahova.

34 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase s-a transferat de la PSD Bucureşti la PSD Prahova

Adrian Năstase s-a transferat de la PSD Bucureşti la PSD Prahova (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Transferul lui Năstase de la PSD Bucureşti la PSD Prahova a fost anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, de către preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma. El a spus că Adrian Năstase va face parte din organizaţia locală Cornu.

Prezent la conferinţa de presă de la Ploieşti, Adrian Năstase, ales deputat în colegiul uninominal numărul 8 din Prahova, a explicat că era "absolut firesc" să devină membru al PSD Prahova, în condiţiile în care mare parte din activitatea sa se desfăşoară la Prahova şi se înţelege mai bine cu colegii din această organizaţie.

"Era anormal să plătesc cotizaţia în Bucureşti în condiţiile în care toată activitatea mea politică şi de parlamentar se desfăşoară în Prahova. Din acest motiv eu cred că e un gest firesc, de colegialitate", a spus Năstase.

El a adăugat că a avut şi "un motiv de ordin personal" care l-a determinat să se transfere la Prahova.

"Mă înţeleg mai bine în plan politic şi în plan personal cu colegii din Prahova", a afirmat Adrian Năstase.

Întrebat dacă transferul de la organizaţia Bucureşti la PSD Prahova este o bătălie în lupta cu Marian Vanghelie, Adrian Năstase a răspuns că nu este vorba despre acest lucru şi că speră ca rezultatele organizaţiei de la Bucureşti să fie cât mai bune, însă a ţinut să remarce faptul că la alegerile prezidenţiale de anul trecut în primul tur de scrutin candidatul PSD a avut cu peste o sută de mii de voturi mai puţin decât a obţinut PSD la Bucureşti atunci când Năstase a fost candidat la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici