Adrian Năstase va coordona filiala PSD Giurgiu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a fost numit, joi, de Comitetul Executiv, coordonator al organizaţiei judeţene Giurgiu, după ce un raport al secretariatului general a relevat deficienţe politice în filială.

333 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase va coordona filiala PSD Giurgiu

Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Năstase a fost numit de CEX coordonator al filialei din Giurgiu, actuala conducere nefiind însă revocată.

Năstase este şi în conducerea consiliului coordonator al PSD Bucureşti, din care mai fac parte şi Victor Ponta şi Ion Iliescu.

Comitetul Executiv a luat act, joi seară, în mod formal, şi de numirea unor coordonatori interimari şi la PSD Neamţ - vicepreşedintele Ioan Chelaru - şi la filialele de sectoare din Bucureşti, deciziile operative fiind luate în Biroul Permanent Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici