Adrian Năstase: Voi candida la preşedinţia Consiliului Naţional

Preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că se impune cât mai curând convocarea Consiliului Naţional pentru alegerea conducerii acestui for având în vedere că noii membri au fost aleşi la Congres, el anunţând că va candida pentru un nou mandat la şefia Consiliului Naţional.

23 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase: Voi candida la preşedinţia Consiliului Naţional

Adrian Năstase: Voi candida la preşedinţia Consiliului Naţional (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Va fi nevoie de o şedinţă a Consiliului Naţional, iar Comitetul Executiv Naţional va trebui să decidă când va fi convocat. Eu aş fi adeptul unei întâlniri cât mai curând pentru a arăta că în PSD suntem interesaţi nu doar de chestiuni de conducere, ci de idei şi proiecte", a precizat Năstase, răspunzând unei întrebări privind oportunitatea convocării Comisliului Naţional pentru alegerea noii conduceri, având în vedere că la Congresul extraordinar de sâmbătă au fost aleşi noii membri ai Consiliului.

Întrebat dacă va candida, Năstase a răspuns afirmativ: "Da, voi candida".

El a arătat, pe de altă parte, că şedinţa Consiliul Naţional va fi utilă pentru a adăuga cât mai multe elemente de noutate privind mesajele publice ale PSD.

"La Congres nu am avut şansa să discutăm aceste lucruri. Părerea mea este că prima şedinţă a Consiliului Naţional va trebui să fie un complement pentru dezbaterea de la Congres, legată mai ales de conducerea partidului", a spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici