Adrian Rădulescu, ales deputat, a demisionat din postul de secretar de stat la Agricultură

Adrian Rădulescu (PDL) a demisionat din postul de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, după ce a fost ales deputat la începutul lunii septembrie.

701 afișări
Imaginea articolului Adrian Rădulescu, ales deputat, a demisionat din postul de secretar de stat la Agricultură

Adrian Rădulescu (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Decizia de eliberare din funcţie a secretarului de stat a fost semnată de premierul Emil Boc.

Adrian Rădulescu a fost ales deputat în circumscripţia Neamţ, pe locul lui Victor Surdu (PSD), care s-a stins din viaţă.

Conform Constituţiei, calitatea de deputat sau de senator este incompatibilă cu exercitarea oricărei funcţii publice de autoritate, cu excepţia celei de membru al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici