Video Adrian Sârbu: Am votat cu mine - FOTO

„Nu mă reprezintă, le-am arătat. Chiar dacă ei sunt mulţi, eu sunt singur. Dar exist!”, a scris Adrian Sârbu pentru Gândul.

2382 afișări

Textul lui Adrian Sârbu a fost însoţit de fotografia de mai jos. 

Gândul a iniţiat o campanie de vot şi o pagină specială destinată alegerilor locale 2016. 

“Mă prezint, pun ştampila pe alb, culoarea mea. Ştiu că votul va fi anulat, dar el va exista ca număr. La numărare, vor vedea că am votat cu mine. Dacă vreau, pun ştampila în centrul palmei, îi fac un selfie şi o postez pe Facebook. Le-am arătat cartonaşul alb, votul meu. Le-am dat o palmă”, este ghidul de vot pe care Gândul l-a share-uit pe Facebook.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici