Adrian Severin, ales raportor al PE privind Rusia

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a fost ales raportor al Parlamentului European cu privire la Rusia. Conform unui comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX, Adrian Severin se va ocupa de raportul intitulat "Acordul de Parteneriat şi Cooperare UE-Rusia", unul din cele mai importante dosare ale PE în materie de politică externă.

90 afișări
Imaginea articolului Adrian Severin, ales raportor al PE privind Rusia

Adrian Severin, ales raportor al PE privind Rusia (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Severin este, din iulie 2009, vicepreşedintele în materie de politică externă şi apărare al socialiştilor şi democraţilor din Parlamentul European, iar în perioada ianuarie 2007 - iunie 2009 a fost şi preşedintele Delegaţiei PE pentru relaţiile cu Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici