AEP a ales operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că sâmbătă a avut loc, în şedinţă publică, tragerea la sorţi a operatorilor de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă din ţară pentru alegerea Senatului şi Camerei Deputaţilor din anul 2020.

243 afișări
Imaginea articolului AEP a ales operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă

Comisia pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă din ţară a fost compusă din următoarele persoane: Mircea Preoţescu, şeful Departamentului coordonarea organismelor electorale, în calitate de preşedinte, Ovidiu Oproaica, directorul general al Departamentului informatizarea proceselor electorale, în calitate de membru şi Radu – Ionuţ Bălaşa, directorul general al Departamentului coordonarea şi monitorizarea activităţilor în teritoriu, în calitate de membru. La şedinţa publică, alături de membrii comisiei pentru desemnarea operatorilor au mai participat şi următoarele persoane: Laurenţiu Plăeşu – reprezentantul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor în Biroul Electoral Central şi Jordi Barrat, membru al delegaţiei Biroului pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului al OSCE (OSCE/ODIHR) care efectuează o misiune specială de evaluare a modului de organizare a alegerilor parlamentare din anul 2020.

Rezultatul tragerii la sorţi a fost consemnat într-un proces-verbal care poate fi consultat mai jos:

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici