Afişe pro-referendum prea mari amplasate în Bistriţa, demontate de primărie | FOTO

Afişe pro-referendum prea mari şi amplasate în alte locuri decât cele prevăzute de autorizaţii sunt demontate de Primăria Bistriţa, după ce asociaţia care le-a pus nu le-a înlăturat. Reclamaţia în privinţa afişelor a fost depusă de PNL şi USR.

484 afișări
Imaginea articolului Afişe pro-referendum prea mari amplasate în Bistriţa, demontate de primărie | FOTO

Afişe pro-referendum prea mari, demontate de Primăria Bistriţa

Mai multe afişe de mari dimensiuni pentru susţinerea referendumului au fost montate de un ONG din Bistriţa. Pe afişe scrie: „Apără copiii României şi căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Vino la referendum! Votează DA! 6 şi 7 octombrie 2018, să fim 6.000.000 la VOT” şi au fost montate într-o zonă aglomerată din Bistriţa.

Biroul Electoral Bistriţa-Năsăud a primit două plângeri legate de afişele respective, din partea reprezentanţilor PNL şi USR, stabilind că trebuie demontate de urgenţă de către asociaţia care le-a amplasat.

Purtătorul de cuvânt al BEJ nr. 6 Bistriţa-Năsăud, Alexandru Vintilă, a declarat corespondentului MEDIAFAX că afişele pro-referendum sunt prea mari şi au fost amplasate în alte locuri decât cele prevăzute de autorizaţii.

Întrucât asociaţia nu le-a demontat, Primăria Bistriţa este obligată să le înlăture în cursul zilei de miercuri.

“Afişele se află pe un suport de mari dimensiuni, cu trei laturi, închiriat de o companie de turism din Bistriţa o perioadă mai lungă de timp de la Primăria Municipiului Bistriţa. Până acum, cei de la agenţia de turism au expus acolo ofertele lor turistice, însă, în urmă cu câteva zile au apărut aceste mesaje considerate de către Biroul Electoral Judeţean ilegale. În cursul acestei zile angajaţii Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa vor demonta panourile respective, fiind nevoie de un utilaj de mari dimensiuni pentru înlăturarea acestora”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Bistriţa, Mihai Ruşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici