Al treilea om în stat nu merge la recepţia de 1 Decembrie de la Cotroceni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că nu va participa la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României, care va avea loc la Palatul Cotroceni, eveniment organizat de Klaus Iohannis.

3202 afișări
Imaginea articolului Al treilea om în stat nu merge la recepţia de 1 Decembrie de la Cotroceni

Al treilea om în stat nu merge la recepţia de 1 Decembrie de la Cotroceni

”Eu nu”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă va participa la recepţia de 1 Decembrie care va avea loc la Palatul Cotroceni, eveniment organizat de Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, săptămâna trecută, că nu ştie dacă va ajunge la recepţia de 1 Decembrie.

„Aţi observat că atunci când am fost invitată, am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu pot să vă dau un răspuns exact”, a precizat şeful Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici