Alba Iulia: Scandări împotriva campaniei electorale

Un grup de tineri a scandat împotriva campaniei electorale, marţi, la finalul ceremoniei de depunere de coroane de la Alba Iulia, unde participă la manifestări reprezentanţi ai unor partide care au eşarfe şi geci cu însemnele formaţiunilor respective.

125 afișări
Imaginea articolului Alba Iulia: Scandări împotriva campaniei electorale

Alba Iulia: Scandări împotriva campaniei electorale (Imagine: Mediafax Foto)

Aproximativ 2.000 de persoane au participat la depunerile de coroane de la statuia lui Mihai Viteazu din Cetatea din Alba Iulia, printre acestea fiind şi premierul interimar Emil Boc şi ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu.

Emil Boc a fost primit cu onoruri militare de către elevii Colegiului Militar "Mihai Viteazu", iar în timpul ceremoniei un bătrân îmbrăcat în costum popular l-a oprit pentru a-i înmâna un memoriu şi a discuta, pentru scurt timp, cu el.

În cadrul ceremoniei, reprezentanţii instituţiilor statului, ai partidelor, ai unor organizaţii, ai veteranilor de război au depus coroane şi jerbe de flori.

Şi la aceste manifestări, reprezentanţii PNŢCD şi PSD au purtat eşarfe şi geci cu însemnele partidelor. De asemenea, un grup de reprezentanţi ai PRM au afişat pancarte cu numele şi însemnele formaţiunii politice.

La finalul manifestărilor, un grup de tineri purtând steaguri cu portretele unor personalităţi istorice precum Ştefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza sau Mihai Viteazu au început să scandeze "1 decembrie este Ziua Naţională, nu campanie electorală" şi "Hai România".

Manifestările dedicate Zilei Naţionale au început, marţi dimineaţă, la Alba Iulia, cu depuneri de coroane la statuile lui I.I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din faţa Palatului Administrativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici