ALDE a anunţat moartea unui deputat, apoi a transmis o erată: "Dintr-o eroare impardonabilă, a fost transmis un mesaj de condoleanţe familiei deputatului Bot"

ALDE precizează că, "dintr-o eroare impardonabilă", miercuri a fost transmis din partea formaţiunii un mesaj de condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot, prezentând scuze atât familiei Bot, cât şi presei.

415 afișări
Imaginea articolului ALDE a anunţat moartea unui deputat, apoi a transmis o erată: "Dintr-o eroare impardonabilă, a fost transmis un mesaj de condoleanţe familiei deputatului Bot"

Deputatul Octavian Bot (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Dintr-o eroare impardonabilă, astăzi a fost transmis un mesaj de condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot. Informaţia fost preluată din presa locală şi mai târziu am aflat că starea de sănătate a domnului deputat se află, într-adevăr, într-o situaţie critică. Ne cerem scuze atât familiei Bot, cât şi presei şi vă rugăm să nu luaţi în considerare anunţul trimis mai devreme", se menţionează într-un comunicat al Departamentului de comunicare ALDE.

Cu aproximativ o oră şi jumătate înainte, ALDE a transmis un comunicat de presă, semnat de copreşedinţii Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin, în care transmitea condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici