ALDE anunţă că merge singur la alegerile locale şi parlamentare

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) şi-a propus să meargă la alegeri locale şi la cele parlamentare singur, însă nu exclude posibilitatea unor alianţe în plan local, a anunţat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după Convenţia Pro România.

746 afișări
Imaginea articolului ALDE anunţă că merge singur la alegerile locale şi parlamentare

ALDE anunţă că merge singur la alegerile locale şi parlamentare

„Aşa cum anunţat în repetate rânduri, ALDE şi-a propus să meargă la alegeri singur şi la alegerile locale şi la alegerile parlamentare. Acest lucru sigur că nu exclude posibilitatea unor înţelegeri în plan local care, în unele judeţe, ar putea să aibă loc. Şi sigur că e spre interesul cetăţenilor ca să existe un echilibru pe scena politică şi să nu rămână scena politică la discreţia a două partide mari care vor să monopolizeze politica. Cred că este nevoie de mai multă democraţie, de mai multă reprezentativitate în acest sens, şi sigur că noi suntem dispuşi să facem eforturile necesare”, a spus, duminică, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici