ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

ALDE îşi alege, miercuri, candidatul la alegerile prezidenţiale. Varujan Vosganian a anunţat că partidul îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu candidat pentru un mandat la Cotroceni, după ce social-democraţii au ales-o pe Viorica Dăncilă prezidenţiabilul PSD.

1244 afișări
Imaginea articolului ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

ALDE îşi desemnează candidatul la prezidenţiale

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor se reuneşte, marţi, în şedinţele Biroului Politic Executiv (BPEx) şi Delegaţia Permanentă Naţională (DPN), pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale. Evenimentul are loc la Parlament.

Varujan Vosganian a declarat că ALDE mai mult ca sigur îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la prezidenţiale, după ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dăncilă pentru un mandat la Cotroceni. El a precizat că este mirat de faptul că Dăncilă vorbeşte despre responsabilitate, în condiţiile în care PSD a încălcat procedura desemnării prezidenţiabilului.

Vicepreşedintele ALDE a adăugat că guvernarea va merge mai departe, însă partidul şi-a pierdut încrederea în partenerul de coaliţie.

În opinia deputatului ALDE, Viorica Dăncilă a intrat într-o competiţie pentru prezidenţiale fără a fi legitimită de vreun sondaj de opinie.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici