ALEGERI LOCALE 2012: Lista candidaţilor USL pentru primării şi consilii judeţene

USL a dat publicităţii, luni, lista candidaţilor la preşedinţia CJ şi primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ, în cazul Timişului nefiind însă menţionate nume.

7243 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2012: Lista candidaţilor USL pentru primării şi consilii judeţene

ALEGERI LOCALE 2012: Lista candidaţilor USL pentru primării şi consilii judeţene (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În Bucureşti va candida Sorin Oprescu, susţinut de USL. La sectoarele 1 şi 5 s-au stabilit candidaturile.

Este vorba despre Andrei Chiliman, respectiv Marian Vanghelie.

Candidaturile pentru celelalte sectoare vor fi stabilite până la 7 aprilie. De asemenea, lista USL nu precizează niciun nume pentru judeţul Timiş.

Lista conţine numele candidaţilor USL la preşedinţia CJ şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ.

Prezentăm lista candidaţilor USL la alegerile locale:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici