Alegeri locale 2020. Un fost primar, susţinut de PSD să revină la Primăria Sectorului 2. Candidatul PSD la Sectorul 3 ar putea fi un apropiat al Gabrielei Firea. Cine sunt ceilalţi

  • PSD îl va susţine la Primăria Sectorului 2 pe fostul edil Neculai Onţanu
  • La Sectorul 3, din partea social-democraţilor, va candida actualul viceprimar general al Capitalei, Aurelian Bădulescu
  • La celelalte patru sectoare din Bucureşti, respectiv sectoarele 1,4,5 şi 6, vor candida primarii în funcţie
1672 afișări
Imaginea articolului Alegeri locale 2020. Un fost primar, susţinut de PSD să revină la Primăria Sectorului 2. Candidatul PSD la Sectorul 3 ar putea fi un apropiat al Gabrielei Firea. Cine sunt ceilalţi

Alegeri locale 2020. Un fost primar, susţinut de PSD să revină la Primăria Sectorului 2. Candidatul PSD la Sectorul 3 ar putea fi un apropiat al Gabrielei Firea. Cine sunt ceilalţi

UPDATE: PSD a decis candidaţii pentru Sectorul 2 şi Sectorul 3: Onţanu şi Bădulescu

PSD a decis, joi, să susţină candidatura lui Neculai Onţanu pentru Primăria Sectorului 2 şi a lui Aurelian Bădulescu, pentru Primăria Sectorului 3, a declarat, după şedinţa CEx, preşedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, după şedinţa CEx, că la Sectorul 2 a fost validată candidatura lui Neculai Onţanu, iar la Sectorul 3, pe cea a viceprimarului general actual, Aurelian Bădulescu.

Întrebat dacă Bădulescu are un bazin electoral mai mare decât al primarului în funcţie, Robert Negoiţă, care a declarat că va candida sprijinit de Pro România, Ciolacu a spus că „sunt alegeri libere”.

„Sunt făcute sondaje pentru toate sectoarele şi pentru toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară”, a declarat Ciolacu.

La sectoarele 1, 4, 5 şi 6 vor candida, din partea PSD, primarii în funcţie.


ŞTIREA ANTERIOARĂ

PSD îl va susţine la Primăria Sectorului 2 pe fostul edil Neculai Onţanu, iar la Sectorul 3 din partea social-democraţilor va candida actualul viceprimar general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

„La Sectorul 2 îl vom susţine pe Neculai Onţanu, iar la Sectorul 3 va candida Aurelian Bădulescu”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

Astfel, la celelalte patru sectoare din Bucureşti, respectiv sectoarele 1,4,5 şi 6, vor candida primarii în funcţie, adică Daniel Tudorache, Daniel Băluţă, Daniel Florea şi Gabriel Mutu.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici