ALEGERI PARLAMENTARE: ARD susţine că sondajele de pe net sunt "prefabricate, procentaje născocite la un pahar de bere, trendul e altul"

Purtătorul de cuvânt al campaniei ARD, Traian Ungureanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că sondajele apărute pe Internet sunt intoxicări, sunt "prefabricate", "desene animate care au procentaje născocite la un pahar de bere" şi că "trendul este cu totul altul".

1269 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: ARD susţine că sondajele de pe net sunt "prefabricate, procentaje născocite la un pahar de bere, trendul e altul"

ALEGERI PARLAMENTARE: ARD susţine că sondajele de pe net sunt "prefabricate, procentaje născocite la un pahar de bere, trendul e altul" (Imagine: Lucian Maftei/Mediafax Foto)

"Un capitol aparte sunt intoxicările sistematice care apar pe net sunt sondaje prefabricate, desene animate, care au procentaje năcocite la un pahar de bere", a declarat Traian Ungureanu.

El a adăugat că aceste sondaje sunt false şi că "trendul este cu totul altul". 

Cele mai interesante ştiri despre ALEGERI PARLAMENTARE 2012, relatări din ziua alegerilor, sondaje EXIT-POLL şi REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012, totul în secţiunea specială de pe mediafax.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici