ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Sergiu Vizitiu, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor în Vaslui

Omul de afaceri Sergiu Vizitiu s-a înscris anul acesta în cursa electorală pentru obţinerea unui loc în Camera Deputaţilor. Acesta candidează din partea ARD în Colegiul nr 7 din Vaslui. În declaraţia de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean, Vizitiu menţionează că deţine nouă terenuri agricole în Iaşi şi a avut venituri în 2011 de 27.084 lei.

1072 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Sergiu Vizitiu, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor în Vaslui

ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Sergiu Vizitiu, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor în Vaslui (Imagine: Andrei Nacu/Mediafax Foto)

Un alt candidat înstărit care s-a înscris în cursa electorală pentru Camera Deputaţilor în judeţul Vaslui este omul de afaceri ieşean Sergiu Vizitiu, care va candida din partea ARD în Colegiul nr. 7 Vaslui.

În declaraţia de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean Vaslui, Sergiu Vizitiu, manager general al firmei Huge Construct SRL, menţionează nouă terenuri agricole în judeţul Iaşi, cu suprafeţe cuprinse între 400 şi 2.502 de metri pătraţi, precum şi unul de 57.319 de metri pătraţi în judeţul Suceava.

De asemenea, el are opt apartamente cu suprafeţe cuprinse între 30,64 şi 72,44 de metri pătraţi, toate construite în 2012 în judeţul Iaşi, şapte case ridicate în localităţile Lunca Cetăţuii şi Valea Adîncă, cu suprafeţe cuprinse între 90 şi 267 de metri pătraţi, precum şi un spaţiu comercial de 599,88 de metri pătraţi construit în comuna Ciurea, judeţul Iaşi.

În calitate de proprietar a patru societăţi comerciale, Huge Construct SRL, Urbis Design SRL, Alma Trust Construct SRL şi Agrana Focuri SRL, Sergiu Vizitiu a împrumutat aceste firme cu 3.431.732 de lei. La această sumă se adaugă şi împrumuturi personale de patru milioane de lei pentru două persoane fizice, precum şi 226.000 de euro acordaţi pentru două întreprinderi individuale şi o persoană fizică.

La capitolul datorii, omul de afaceri ieşean are două împrumuturi făcute în bănci, de 5.000 de euro, respectiv 210.000 de franci elveţieni.

Ca şi venituri, Sergiu Vizitiu a obţinut, în 2011, suma de 27.084 lei, în calitate de director la una din firmele sale, la care se adaugă şi veniturile soţiei, de 14.647 lei, câştigate ca calitate de inginer la două dintre firmele soţului.

VEZI DECLARAŢIA DE AVERE A LUI SERGIU VIZITIU ÎN ORIGINAL.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici