Video ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Antonescu: Am votat din respect pentru toţi cei care îşi pun speranţa în votul de astăzi

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminică, la alegerile prezidenţiale, la o secţie de votare din Capitală, declarând că şi-a exercitat acest drept în semn de respect faţă de cei care îşi pun speranţa în votul exprimat în această zi, menţionând că nu a avut ”dubii” asupra opţiunii sale.

3720 afișări

”Am venit astăzi la vot din respect pentru acest drept fundamental, care este până la urmă cel mai important câştig al nostru în ultimii 25 de ani şi din solidaritate cu toţi compatrioţii care astăzi, exprimând un vot, indiferent cu cine votează, îşi pun în acel vot o speranţă”, a declarat Antonescu.

El a fost întrebat dacă nu a avut dubii, având în vedere că şi-a exprimat foarte repede opţiunea electorală.

”Nu am avut, nu numai dubii”, a mai spus fostul lider PNL.

El a mai fost întrebat dacă a ”returnat” votul primit în 2009 de la Victor Ponta.

”Nu, pentru că votul acela nu a fost chiar un împrumut, că nu m-a anunţat”, a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici