ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Geoană: Am votat să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009

Senatorul PSD Mircea Geoană a votat, duminică, la Liceul „Jean Monnet”, el precizând, la ieşire, că a votat „ca să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009” şi i-a îndemnat pe cei care l-au votat în urmă cu cinci ani pentru funcţia supremă în stat să dea României şansa unei schimbări profunde.

129 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Geoană: Am votat să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Geoană: Am votat să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009 (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am votat să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009 şi îndemnul meu pentru toţi cei atât de mulţi care mi-au făcut onoarea să mă voteze acum cinci ani de zile, oricât de mânioşi am fi pe trecut sau supăraţi pe prezent, e că trebuie să dăm şansa unei schimbări profunde, adevărate, pentru România într-un moment foarte complicat şi plin de oportunităţi şi de riscuri”, a spus Geoană.

El a spus că are multă încredere că în momente de acest gen românii vor veni la vot.

"Este important, este o sărbătoare a democraţiei şi să sperăm că vom da României şi românilor şansa unei vieţi mai bune, mai unite, mai pline de încredere şi mai respectată în străinătate", a adăugat Geoană.

El a arătat că, din punctul său de vedere, campania electorală pentru turul întâi al prezidenţialelor a fost una atipică, iar multe subiecte care nu aveau de a face cu campania au explodat în ultima vreme în spaţiul public şi mediatic, obturând dezbaterile electorale care ar fi trebuit să aibă loc în mod obligatoriu.

Geoană şi-a exprimat convingerea că în turul doi, care e decisiv,  vor exista mai multe dezbateri electorale.

Fostul lider al PSD a venit la vot alături de soţia sa, Mihaela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici