ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Ionescu Quintus: Am votat să avem o viaţă liniştită, aşa cum am trăit-o acum trei sferturi de secol

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a mers la vot, duminică, spunând că a votat pentru candidatul capabil să asigure ţării o viaţă prosperă şi liniştită, aşa cum el am trăit-o ”acum vreo trei sferturi de secol”.

90 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Ionescu Quintus: Am votat să avem o viaţă liniştită, aşa cum am trăit-o acum trei sferturi de secol

Ionescu Quintus: Am votat să avem o viaţă liniştită, aşa cum am trăit-o acum trei sferturi de secol (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus a votat la o secţie amenajată într-o şcoală din apropierea locuinţei sale din Ploieşti. Quintus a mers la vot, ca de obicei, împreună cu soţia sa, spunând că votează de peste 60 de ani.

”Ne-am făcut şi de data aceasta datoria. Am votat pentru cel mai vrednic, pentru cel mai capabil şi cel mai sigur dintre candidaţi, sigur pentru a ne asigura ţării şi nouă, cetăţenilor ei, o viaţă prosperă, liniştită, democratică, aşa cum noi am trăit-o acum vreo trei sferturi de secol. Adică să avem în ţară linişte, să ne respectăm şi mai ales în fruntea ţării să fie un om care să fie un exemplu pentru noi toţi” a afirmat Mircea Ionescu Quintus la ieşirea de la urne.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici