ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Tăriceanu a votat împreună cu soţia, însoţit de foştii lideri PNL Chiţoiu, Gerea şi Stroe

Călin Popescu Tăriceanu a votat, duminică, la prezidenţiale, alături de soţia sa, la o secţie de votare din Capitală, fiind însoţit de foştii lideri ai PNL care i s-au alăturat, Daniel Chiţoiu, Andrei Gerea, Radu Stroe şi Cristian David, fostul premier vorbind despre încheierea ”regimului Băsescu”.

131 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Tăriceanu a votat împreună cu soţia, însoţit de foştii lideri PNL Chiţoiu, Gerea şi Stroe

Tăriceanu a votat împreună cu soţia, însoţit de foştii lideri PNL Chiţoiu, Gerea şi Stroe (Imagine: Silviu Matei/Mediafx Foto)

”Vreau să subliniez importanţa acestui vot pentru continuarea cursului democratic al României. Mi-aş fi dorit ca această campanie să fi fost mai mult dedicată dezbaterii programului fiecărui candidat şi posibilităţii pe care cetăţenii ar fi trebuit să o aibă pentru a cunoaşte ofertele candidaţilor, profilul lor, punctele importante din program şi punctele tari ale candidaţilor, dar, din păcate, a fost o campanie perturbată în ultimele trei săptămâni de subiecte de cu totul şi cu totul altă natură”, a declarat Tăriceanu.

El a susţinut că prin votul de la prezidenţiale se ”închide un capitol nefast al evoluţiei politice a României, şi anume regimul Băsescu”, ceea ce înseamnă ”revenirea la normalitate, la instituţii puternice, credibile în faţa cetăţenilor”.

”Mă refer la cele trei instituţii fundamentale ale democraţiei, legislativul, executivul şi justiţia şi eforturile mele vor fi dedicate acestui scop, de a reclădi încrederea şi bunăstarea cetăţenilor. Cred că România a avut prea mult de suferit în aceşti ultimi 10 ani şi merită mai mult, merită mai bine”, a mai spus Tăriceanu.

Alături de fostul premier, a votat şi soţia sa, Loredana Moise, care a completat o declaraţie pe propria răspundere deoarece a fost înscrisă în listele suplimentare.

La secţia de votare, Tăriceanu a fost însoţit de foştii lideri ai PNL care i s-au alăturat, Radu Stroe, Daniel Chiţoiu, Andrei Gerea şi Cristian David.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici