ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Valeriu Zgonea a votat pentru ”un preşedinte care să îi unească pe români”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminică dimineaţă, la Craiova, spunând că şi-a exprimat opţiunea electorală pentru un ”preşedinte mediator, care să îi unească pe români”.

106 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Valeriu Zgonea a votat pentru ”un preşedinte care să îi unească pe români”

Valeriu Zgonea (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Valeriu Zgonea a votat la ora 9.00, la Secţia de votare nr. 166 din cartierul Lăpuş din Craiova.

"Am votat astăzi pentru sfârşitul unui ciclu de zece ani de dezbinări, ură şi scandaluri, pentru un preşedinte care să ne unească, pentru un preşedinte care să fie mediator, care să fie capabil ca noi toţi, indiferent de clasa politică, să ne aducă la aceeaşi masă, să ne împingă pe toţi înainte ca popor, ca ţară, fără să fie certat cu cetăţenii sau cu instituţiile statului. Am votat pentru un preşedinte care să mă reprezinte cu cinste şi cu onoare la Bruxelles, la Washington sau în orice capitală a Europei sau unui stat euroatlantic care să ne asigure un spaţiu de securitate, de prosperitate pentru mine, pentru prietenii mei şi pentru familiile lor şi pentru cetăţenii României”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El i-a îndemnat pe toţi românii să iasă la vot şi să voteze ”pentru bunăstare şi pentru o ţară cu adevărat europeană".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici