ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Votul pentru alegerea preşedintelui României a început la secţia de vot din Auckland, Noua Zeelandă

Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea preşedintelui României a început în afara ţării la secţia de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland), sâmbătă, la ora 20.00, la ora României, având în vedere diferenţa de fus orar.

1592 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Votul pentru alegerea preşedintelui României a început la secţia de vot din Auckland, Noua Zeelandă

Votul pentru alegerea preşedintelui României a început la secţia de vot din Auckland, Noua Zeelandă (Imagine: Shutterstock)

MAE anunţa, sâmbătă seară, că procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea preşedintelui României începe în afara ţării la secţia de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland) sâmbtătă la ora 20.00, ora României.

"Având în vedere diferenţele de fus orar, următoarele secţii care se vor deschide la ora 22.00, ora României, sunt cele din Australia (Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne). Conform legii, votarea începe la ora 07.00, ora locală şi se desfăşoară până la ora 21.00, ora locală, când secţia de votare se închide", informează MAE.

Adresele secţiilor de votare se regăsesc pe site-ul MAE, în cadrul secţiunii dedicate alegerilor prezidenţiale.

MAE precizează că pentru organizarea scrutinului în străinătate, respectarea şi aplicarea unitară a dispoziţiilor privitoare la alegeri de către toate autorităţile, instituţiile şi organismele cu responsabilităţi în materie electorală, sunt asigurate de Biroul electoral pentru secţiile de votare din străinătate nr. 48, în conformitate cu prevederile legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici