Ludovic Orban a votat: ”Dreptul de vot a fost obţinut prin sacrificii. Este un drept fundamental”

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică dimineaţa, la o secţie de votare din Dobroieşti, Ilfov. ”Am votat cu gânduri bune, pentru o Românie normală”, a spus el după ce şi-a exercitat votul.

849 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a votat: ”Dreptul de vot a fost obţinut prin sacrificii. Este un drept fundamental”

Orban: Am votat cu gânduri bune, pentru o Românie normală

”Am votat cu gânduri bune pentru România. Am votat pentru o Românie normală, dezvoltată, puternică, respectată în lume, în care drepturile şi libertăţile sunt respectate cu sfinţenie şi în care fiecare cetăţean are şansa de a reuşi în viaţă”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că funcţia de preşedinte al României e cea mai importantă în statul român.

De asemenea, premierul i-a îndemnat pe români să-şi exercite dreptul de vot,

”Dreptul de vot a fost obţinut prin sacrificii. Este un drept fundamental”, a completat Ludovic Orban.

Întrebat de ce a votat la această oră, premierul a glumit: ”Cine se scoală de dimineaţă departe ajunge”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici