Alegeri prezidenţiale 2019. Liberalii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău au votat la prezidenţiale în Roma

Europarlamentarul Rareş Bogdan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, dar şi senatorul liberal Viorel Badea au votat, vineri, la alegerile prezidenţiale în Roma, Bogdan afirmând că a ales capitala Italiei ”din respect pentru Diaspora şi cei care au fost umiliţi”.

346 afișări
Imaginea articolului Alegeri prezidenţiale 2019. Liberalii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău au votat la prezidenţiale în Roma

Liberalii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău au votat la prezidenţiale în Roma

”Din respect pentru Diaspora, pentru fraţii noştri care nu au plecat de bine, care au plecat din disperare şi că au fost umiliţi. Îi aşteptăm acasă. Am venit pentru ei, din respect pentru cei care în urmă cu cinci ani l-au adus pe preşedintele nostru în fruntea statului, pentru cei care iubesc românia în fiecare zi”, a declarat după vot Rareş Bogdan.

Las rândul său, Robert Sighiartău a spus că a votat pentru o Românie normală.

”Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Împreună cu preşedintele României, cu oamenii de bună credinţă ne dorim ca următorii cinci ani să fie ani buni, să fie cinci ani de zile de construcţie a României, în care vrem să dăm un semnal ca românii care sunt aici să se întoarcă în România”, a punctat secretarul general al PNL.

De asemenea, Viorel Badea a spus că sunt ”trei zile pentru zece ani de bunăstrae în România”.

Prima secţie de votare a fost deschisă în Auckland din Noua Zeelandă, vineri, 01.00 ora României, echivalentul orei locale 12.00.

La alegerile prezidenţiale din acest an au fost organizate 835 de secţii de votare pentru românii din străinătate.

La primul tur de scrutin românii de peste hotare vor vota între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici