ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II. Ponta: Am votat ca mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună

Candidatul PSD-UNPR-PC la Preşedinţie, Victor Ponta, a votat, duminică, la secţia de votare de la Şcoala "Pia Brătianu", unde a venit însoţit de soţia sa şi de cei doi copii, el declarând că a votat pentru convingerea sa că după 25 de ani de tranziţie nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu".

1262 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II. Ponta: Am votat ca mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună

ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II. Ponta: Am votat ca mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună (imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Azi am votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să poată să trăiască într-o ţară mai bună, în care să avem grijă de ei. Am votat pentru ca toţi copiii noştri să poată să înveţe, să aibă un viitor în România şi am votat pentru convingerea mea că, după 25 de ani de tranziţie, Daciana, eu, Sorin Oprescu, toţi ceilalţi nu o să mai fim încă o generaţie de sacrificiu”, a spus Ponta.

El a arătat că este conştient de responsabilitatea pe care o va avea, arătând că, de asemenea, crede în România şi în faptul că Dumnezeu "va ţine cu noi".

"După zece ani de ceartă şi de dezbinare putem să fim împreună şi putem să fim mai puternici. Sunt foarte încrezător, sunt foarte responsabil şi conştient de responsabilitatea pe care o să o am, dar, de asemenea, cred foarte mult în România şi cred că Dumnezeu va ţine cu noi să ni se îndeplinească gândurile bune", a adăugat Ponta.

Victor Ponta a venit la vot alături de soţia sa, Daciana Sârbu, şi de cei doi copii.

"Hai, prietene, să te văd", i-a spus Victor Ponta fiului său, Andrei, înainte de a intra amândoi în cabina de vot.

Şi Daciana Sârbu a intrat în cabina de vot alături de fiica sa.

La ieşirea din cabina de vot, Victor Ponta şi Daciana Sârbu, însoţiţi de ce doi copii, au pus buletinele de vot în urnă, după care ambii şi-au făcut semnul crucii.

Totodată, Daciana Sârbu a spus, la ieşirea de la urne, că a votat cu gândul ca Dumnezeu să aducă, începând de luni, mai multă linişte şi înţelegere.

Ea a fost întrebată, la ieşirea de la urne, cum s-ar schimba viaţa sa dacă de luni ar deveni prima doamnă.

"De mâine îmi doresc să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere. Pentru asta am votat", a răspuns Daciana Sârbu, care a mai arătat că soţul său, Victor Ponta, este emoţionat.

"Azi îl văd emoţionat, normal. De mâine...sunt convinsă că o să fie o zi bună", a mai spus Daciana Sârbu.

Jurnaliştii au întrebat-o, totodată, pe Daciana Sârbu de ce a optat să vină la vot cu un palton de culoare violetă, răspunsul fiind dat de Victor Ponta.

"S-a întâmplat", a răspuns Ponta, în locul soţiei sale.

În acest moment a intervenit şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cărui cravată era de culoare violetă.

"Da, dragă, toţi râdem de ea cu violet. .. Eu nu am culoarea violet, se cheamă fucsia", a spus Oprescu.

După ce au dat aceste declaraţii jurnaliştilor, Victor Ponta, Daciana Sârbu, cei doi copii ai lor şi Sorin Oprescu au urcat în aceeaşi maşină şi au plecat.

Înainte de a urca în maşină, Daciana Sârbu a primit de la o femeie în vârstă câteva coli de hârtie scrise.

"Să vă uitaţi la ce v-am dat", i-a spus ea Dacianei, răspunsul venind şi de această dată tot de la Victor Ponta: "O să vă ajutăm, că noi vă ajutăm".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici