Alegerile din Turcia: numărarea voturilor se apropie de final, Erdogan rămâne în frunte

Numărarea voturilor de la alegerile din Turcia se apropie de final, iar preşedintele în exerciţiu, Recep Tayyip Erdogan, rămâne în fruntea cursei electorale, potrivit Sky News.

1244 afișări
Imaginea articolului Alegerile din Turcia: numărarea voturilor se apropie de final, Erdogan rămâne în frunte

Alegerile din Turcia: numărarea voturilor se apropie de final, Erdogan rămâne în frunte

Alegerile prezidenţiale din Turcia se îndreaptă spre un al doilea tur de scrutin, deoarece se pare că niciunul dintre candidaţi nu va reuşi să depăşească pragul de 50% necesar pentru a fi declarat câştigător.

După numărarea a 99,4% din voturile interne şi a 84% din voturile din străinătate, Recep Tayyip Erdogan avea 49,4% din voturi, iar Kemal Kilicdaroglu 45%, a declarat Ahmet Yener, şeful Consiliului Electoral Suprem, potrivit Sky News.

Dacă va fi cazul, turul doi al alegerilor din Turcia va avea loc pe 28 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici