Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie. Data a fost decisă prin hotărâre de Guvern

Guvernul a decis ca alegerile locale să fie organizate la 10 iunie 2012, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Data alegerilor a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului, prin hotărâre.

2510 afișări
Imaginea articolului Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie. Data a fost decisă prin hotărâre de Guvern

Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie. Data a fost decisă prin hotărâre de Guvern (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

La sfârşitul anului trecut, Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament pentru comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, dar Curtea Constituţională a decis, în luna ianuarie, că organizarea alegerilor locale şi parlamentare la aceeaşi dată determină încălcarea dreptului de a fi ales.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici