Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, în 25 mai, la europarlamentare

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de aleşi locali vor avea loc în 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anunţat, luni, premierul Victor Ponta.

413 afișări
Imaginea articolului Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, în 25 mai, la europarlamentare

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, în 25 mai, la europarlamentare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Premierul a anunţat că Guvernul va declanşa procedurile pentru ca în 25 mai, când sunt programate alegerile europarlamentare, să se desfăşoare şi alegerile parţiale pentru posturile vacante de parlamentari, de primari sau alţi aleşi locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici