Alertă antiteroristă la o bază navală situată la periferia oraşului Washington

O bază a Forţelor Navale din SUA a fost vizată, miercuri, de o alertă cu bombă, iar personalul a primit ordin de a se adăposti la faţa locului, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul CNBC.

526 afișări
Imaginea articolului Alertă antiteroristă la o bază navală situată la periferia oraşului Washington

Foto: arhiva

Un individ rămas neidentificat a anunţat prin telefon prezenţa unei bombe la Centrul medical Water Reed, situat în incinta Bazei navale din Bethesda, în statul Maryland, la periferia oraşului Washington, D.C.

"Accesul în baza militară a fost blocat. Toţi membrii personalului trebuie să se adăpostească la faţa locului. Toate porţile sunt închise traficului. Publicul este îndemnat să evite zona", a transmis Comandamentul Bazei navale Bethesda.

Conform unor surse, în incinta bazei militare fusese raportată şi prezenţa unui individ înarmat, dar informaţia a fost negată ulterior de autorităţi.

Centrul medical Walter Reed, situat în incinta Bazei navale Bethesda, este utilizat frecvent pentru tratarea preşedinţilor SUA sau a altor oficiali de rang înalt.

"Există o situaţie periculoasă la Centrul medical militar Walter Reed. Toţi membrii personalului sunt rugaţi să evacueze zona", a comunicat conducerea unităţii medicale.

Echipe pirotehnice au fost solicitate pentru verificarea incintei Centrului medical Walter Reed.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
incident,
securitate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici