Alexandru Cumpănaşu: Cei de la 112 nu au fost chemaţi la audieri

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu, a declarat miercuri, după discuţia cu ministerul de Interne Mihai Fifor, că angajaţii STS care au răspuns fetei de 15 ani nu au fost încă audiaţi.

2181 afișări
Imaginea articolului Alexandru Cumpănaşu: Cei de la 112 nu au fost chemaţi la audieri

Alexandru Cumpănaşu: Cei de la 112 nu au fost chemaţi la audieri

"Oamenii sunt problema de fapt, oamenii care aveau legea de partea lor, reguli, au eşuat. Cei de la 112 nu au fost chemaţi la audieri. Aceşti oameni care sunt în MAI şi care nu şi-au făcut datoria sau sunt în legături cu clanurile interlope. Într-un termen de 30 de zile, am spus eu, poate să fie şi mai repede, să fie daţi afară şi trimişi la Parchet", a declarat Alexandru Cumpănaşu, după discuţia cu ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor.

Cumpănaşu a mai afirmat că a depus un momeriu la ministerul de Interne în care face referire inclusiv trecerea într-o evidenţă a persoanelor cu probleme psihice, cum este cazul lui Gheorghe Dincă.

"Am făcut un memoriu, chestiuni punctuale pe care le-am cerut, inclusiv luarea în evidenţă a celor care au fost internaţi pentru boli psihice şi inclusiv în cercul de suspecţi. Sunt lucruri procedurale. Cred că este o complicitate majoră în această faptă. Complicităţile sunt de natură politică", a spus Cumpănaşu.

Taguri:
mai,
alexandra,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici